perjantai 21. kesäkuuta 2013

Puoli vuotta operaatiosta!

Elikkäs puolisen vuotta on leikkauksesta vierähtänyt jo reilu viikko sitten ja kaikki edelleen hyvin. :) Jälkikontrollissa kävin viime viikolla  ja terveen paperit sain, kivat tissit mulla kuulemma ja hyvin laskeutuneet. Ja rinnat ovat myös hyvin pehmenneet ja kaikki on kuten olla pitää. Hyi kamala kun katsottiin niitä ennen- kuvia..... Itseltä kun ei löytynyt semmosia joka kuvakulmasta otettuja niin olihan se järkyttävää!! En mä muistanut että mun tissit oli niin kauhean näköiset, ja niin olemattomat! Tuon jälkeen olenkin jo osannut suhtautua näihin uusiin vähän positiivisemmin, onhan niihin kokoa tullut ihan kamalasti vaikkei välillä siltä tunnukaan.

Askollekin mainitsin mun haaveista koskien vielä isompia rintoja...ja täystyrmäyshän sieltä tuli! Mun pieneen vartaloon tulisi isommista ihan liian pumpattu ulkomuoto, ja kai se on pakko uskoa! Joten ainakin toistaiseksi on uuden leikkauksen unelmoinnit jätetty unholaan. :)

Kesä on täällä, ihanaa!! Kyllä nyt kehtaa rannalla bikineissä hillua, aivan mahtavaa! Ihanaa juhannusta ja kesää kaikille! <3

5 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että kaikki on mennyt noin hyvin ja olet itsekin tyytyväinen lopputulokseen :)
    Voisitko laittaa vielä jotain kuvia? Itsekin haluan implantit mutten ole vielä säästänyt tarpeeksi niitä varten... Toivottavasti ensi vuonna sitten saisin minäkin tissit :)
    Kivaa kesää!

    VastaaPoista
  2. laita kuvia biksut päällä + muuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kuvia, mutta ei biksut päällä, pitääpä ottaa semmosiakin!

      Poista
  3. Voi että, varmasti ihana fiilis mennä rannalle. sitä odotellessa: olen nimittäin myös menossa Askolle, n. kuukauden päästä. ihanaa ja jännää! :) Vieläkö sulla sojottaa nännit eri suuntiin? jos, niin mitä Asko siihen sanoi? Ja mitä tulee sun omiin rintoihin, niin vaikka ne susta olis ollukki rumat, niin musta ei todellakkaan. näkisitpä mun eripari- rinnat :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule toki kertomaan sitten miten leikkaus meni ja mitä olit mieltä lopputuloksesta. Askoa suosittelen kyllä lämpimästi, aivan paras!! :) Eikä suostu kellekään laittamaan mitään ylisuuria implantteja.
      Nosiis ei ne oikeestaan sojota eri suuntiin, kuten uusista kuvista voi nähdä ovat ne eri korkeudella, vaikka rinnat samanlaiset ovatkin.. Asko ei huomannut mitään tälläistä.
      Usein taitaa olla että omaan silmään ne rinnat ovat kaikista kauheimmat, ulkopuolisen mielestä taas vähemmän ;)

      Poista