maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tissikuulumisia

Nyt on taas mennyt niin luvattoman kauan viime postauksesta, että ajattelinpa vihdoin jotain vähän kirjoitella :)
Tissileikkauksen vuosipäivä oli ja meni, kohtahan on jo puolitoistavuotispäivä ;) Kaikki on mennyt oikein hyvin näiden kaksosten kanssa, ei niitä edes enää sillälailla muista että ne ei omat ole, vaan ne on osa minua ja tulevat aina olemaan. :) Ne on pehmentyneetkin niin kovasti, tai sitten itse on vaan niihin tottunut niin hyvin etteivät ne edes enää tunnu mitenkään kovilta.. Toki tuolta alhaalta tuntuu se implantti kun osaa tunnustella, ja esimerkiksi konttausasennossa tuntuu varsin selvästikin..
Muttajoo! Omaan silmään ovat edelleen liian pienet (:D) ja varmaahan on vain se, että jossain vaiheessa näille aion jotain tehdä.. Nyt kun on alettu treenaamaan kovaa, niin jännittää miten rintalihasten kasvaessa implanteille käy.. Saanpahan sitten hyvän syyn vaihtaa isompaan tai ainakin kokonaan lihaksen päälle. Okei, tyhmä heitto, ja tällä hetkellä ei  olisi kyllä edes varaa mihinkään uuteen leikkaukseen. Mutta tulevaisuudessa sitten! Aikaisemminkin olen tainnut mainita siitä ettei rinnat ole omasta mielestäni tarpeeksi lähellä toisiaan, tai tarpeeksi tekotissien näköiset.. Joku ehkä ihmettelee, että mitä ihmettä mulla päässää liikkuu että haluaisin niiden näyttävän feikeiltä, mutta ihan yksinkertaisesti halusin nimenomaan sellaiset ei-niin-luonnollisen näköiset.. Minkä takia valitsinkin juuri pyöreän enkä anatomista implanttia. Ja mun implantti oli myös korkea profiilinen juurikin samasta syystä. En sitten tiedä, kiinnostaisi tietää miltä muiden rinnat näyttää joilla juurikin sama implantin malli. Joten kokemuksia tytöt?! :) Oma poikaystävä on näihin ihan hulluna ja tyrmää mun puheet uudesta leikkauksesta aika nopeaan kommentilla miten nää on just nyt niin täydelliset.. Kauneus on katsojan silmissä! :) En tällä valivalilla koita hakea sitä etten olisi tyytyväinen näihin, mutta eikai koskaan voi olla täysin tyytyväinen ilman että tavoittelee jotain parempaa?
Ja yksi mikä kanssa vituttaa ja paljon, on se, että edelleen urheilurintsikat päällä nämä ei näytä miltään!! Itse en ainakaan huomaa juuri eroa entiseen, ne vaan litistyy niin paljon niissä että hyi. En tykkää. Sama on ilman paitaa, ei ne oo silloin ihanan kiinteät pallot joita mielellään esittelisi myös ilman rintaliivejä.. Ajattelin, että leikkauksen jälkeen olisi ihana esimerkiksi kotonakin olla vaan ilman paitaa kun silloin mulla olisi kuitenkin rinnat, mutta en tiedä.. Ei ne vaan näytä silloin hyvältä..
Asioita varmasti auttaisi paljon jos saisi rintakehältä jotenkin rasvaa pois, niin se implantin raja tulisi paremmin esiin.. Vaikka mulla ei nytkään ylimääräistä ole niin tuossa rinnalla ilmeisesti on, koska ne on sellaiset liian pehmeännäköiset. Mutta eiköhän se tästä! Pakko olla aina niin kauhean itsekriittinen!
Kuvia en lisäile, muuta kuin arvista, koska ei nämä ole mihinkään suuntaan muuttuneet edellisistä kuvista :)
Mutta tulkaa ihmeessä kertoilemaan ja kyselemään, olisi mukava kuulla millaisia ihmisiä täällä käy :)

Tässä arvista kuvaa :



10 kommenttia:

  1. Otin noin vuosi sitten itse 365cc implantit, ja nyt menossa vaihdattamaan 520cc näiden tilalle :D Eli et ole ainut joka ajattelee noin. Haluan itsekkin isommat, pyöreämmät ja rinnat lähemmäs toisiaan. Mun tissit on kyllä kauempana toisistaan kuin sinun. Tykkään kanssa vähän keinotekoisemmasta lookista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten ole ainoa joka näin ajattelee ;) Toivottavasti leikkauksesi meni hyvin ja sait sellaiset rinnat joista olet unelmoinut :)

      Poista
  2. Millä klinikalla kävitkään ottamassa implanttisi? :)

    VastaaPoista
  3. Otitko implantit rintalihaksen alle vai päälle? :)

    VastaaPoista
  4. Älä nyt missään nimessä mene hankkimaan uusia. Aika paljon on tullut tissejä katseltua (lähinnä netistä) ja kyllä noi teikäläisen tekeleet vaan näyttää aika hyviltä. Oletko ottanut huomioon uusien silikonipallojen tuomia huonoja puolia, sillä ilmeisestikin tykkäät urheilla ja näin miehenä olen käsittänyt, että liian isoista on silloin haittaa. Kannattaa myös lueskella vähän kertomuksia niistä leikkauksista, joissa kaikki ei ole mennytkään niin kuin pitää ja lopputulos on sitten mitä on. Väittäisin ettei "ylisuurista" tekotisseistä juurikaan ole hyötyä työpaikkoja hakiessa, sillä helposti leimaantuu "silikoniblondiksi", jonka päässä ei liene liikaa toimintaa. Toki nuo ovat omiakin ennakkoasenteita, mutta uskoisin aika hyvin kuvaavan myös mainstream näkemystä. Tällä kertaa ehkä poikaystävää kannattaa kuunnella, vaikkei sieltä aina välttämättä totuutta kuule. Omalla vaimolla kolmen imetyksen jäljiltä tyhjät pussit, mutta en tiedä kuinka saisin hänen kiinostuvan aiheesta, kun ei vaan kehtaa suoraan töksäyttää. Ei muuta kuin push up bikinit päälle ja rannalle kun kesä koittaa, varmasti saat viipyileviä katseita osaksesi.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommentistasi :) Ymmärrän kyllä ajatuksesi, eikä tarkoitukseni olekaan hankkia mitään överitissejä vaikka se siltä saattaa kuulostaakin. Ja kyllä, urheillessa toki olisivat isommat tiellä, leikkaava lääkärikin sanoi silloin kun nämä otin että isompia hän ei laittaisi urheiluharrastusteni takia.
    Nyt ei ole enää poikaystävääkään järjen äänenä niin mitäs nyt teen ;) Ei vaan, nyt olen ainakin hetkeksi haudannut haaveet uudesta leikkauksesta, näin kesällä taas muistaa että jo näilläkin saa ihan liikaa huomiota.. Ja kai mä näistä itsekin tykkään :)
    Hankala tilanne sinulla, vaimolle on vähän hankalaa lähteä laukomaan että pitäis rinnoille tehdä jotain.. Varsinkaan jos häntä itseään ei asia kiinnosta. En osaa kyllä mitään hyvää neuvoakaan antaa. :/ Mutta tärkeintähän on että vaimosi on itse tyytyväinen rintoihinsa, olivat ne minkänäköiset tahansa :)
    Kivaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
  6. Etsitkö todellinen laina lainanantaja tai laina yritys voi luottaa nopeasti hankkia Christmas (Xmas) lainan tai lainan maksaa velkojaan? Jos niin olet todella etsinyt mistä saa lainaa, se on suositeltavaa pyytää Bernard Rufus Lainat lainaa korolla 3% hakijoiden pitäisi Sähköposti: rufusloans@gmail.com saadaksesi lisätietoja

    VastaaPoista
  7. Hei. Miltäs rinnat näyttää nykyään?

    VastaaPoista